Houten jaloezieën zijn voordelig bij Erpé Zonwering in Soesterberg en geven uw interieur een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Kom langs in onze showroom aan de Sterrenbergweg 7 in Soesterberg.

Waarom kiezen voor houten jaloezieën van Erpé Zonwering Soesterberg?

De houten jaloezieën van Erpé Zonwering in Soesterberg zijn voordelig én duurzaam. De gehele collectie houten jaloezieën is namelijk gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

  • Hoge kwaliteit, dus een lange levensduur.

  • Zeer aantrekkelijke prijs.

  • Korte levertijd.

  • Buitengewoon goede service, ook na aankoop.

  • Advies op maat.

  • Zeer uitgebreide collectie.

  • Goede garantie.

Voordelige houten jaloezieën van het topmerk Verano

Alleen bij Erpé Zonwering vindt u de houten jaloezieën van het merk Verano tegen dermate lage prijzen. Verano is een hoogwaardig merk met prachtige designs.

Advies bij uw aankoop

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dat kunnen we ons goed voorstellen met al die opties die er voorhanden zijn. Hier komt de meerwaarde van onze fysieke locatie, de showroom duidelijk naar voren. In de showroom kunt u zich laten adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Stel uw vragen en bestel online

Wilt u bestellen of heeft u nog wat vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 034 63 511 79.

Recensies

65mm houten Jaloezieen te Hoogland vlakbij Amersfoort (02-jun-18)

65mm houten Jaloezieen te Hoogland vlakbij Amersfoort

Koffietijd | Door de 65mm houten Jaloezieen wordt de keuken een knusse zitplek. De witte kleur past perfect bij het lichte interieur. Heerlijk voor een rustmomentje ☕ Jaloezieën. Tot 360 cm breed is nu mogelijk bij Erpé zonwering Soesterberg of u nu voor de 65mm of 50mm gaat ze kunnen beide tot 360cm breed.
Gaat u uw huis verbouwen, of bent u uw oude jaloezieën of lamellen zat? Deze trendy houten jaloezieen van Zonnelux zijn de perfecte oplossing. U kunt deze namelijk helemaal naar uw smaak en stijl opmaken. U kiest zelf de kleur van de houten jaloezieën en daarnaast heeft u de keuze om de jaloezieën met ladderband of met ladderkoord te laten produceren. Ook kunt u zelf bepalen of de bediening rechts of links komt te hangen. Kortom, de houten jaloezieën worden compleet naar wens geproduceerd.

Luxaflex Houten jaloezieën & Luxaflex Duette Shades Gemonteerd in Huis ter Heide Utrecht (02-mei-18)

Luxaflex Houten jaloezieën & Luxaflex Duette Shades Gemonteerd in Huis ter Heide Utrecht
Onlangs gingen wij voor ons nieuwbouw huis in Huis ter Heide op zoek naar raamdecoratie. We besloten we naar de showroom van Erpé zonwering te gaan om deze te bekijken. Daar viel ons oog echter direct op de houten jaloezieën van Luxaflex met de brede lamellen van 50 mm en 38mm ladderband. Deze prachtige oplossing biedt ons de voordelen van jaloezieën met de luxe uitstraling van shutters en is voor ons de ideale raamdecoratie!

Daarbij kozen wij ook voor Luxaflex Duette Shades Top Down / Bottom-Up
Met veelzijdige Top Down / Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex® Kunnen wij op allerlei manieren positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van beide. Zo hebben wij tegelijkertijd natuurlijk licht én privacy.

Houten jaloezieën 50 mm Verano Blaricum (31-mrt-18)

Houten jaloezieën 50 mm Verano Blaricum

Voor alle mensen die bang zijn voor zwart… Dit is het bewijs dat zwarte jaloezieën heel chic, sfeervol en bomvol karakter zitten!

Hoe mooi kunnen 50mm houten zijn

20 stuks van Verano geplaats in Blaricum.

Houten jaloezieën 50mm extra breed is ons nieuwste product, deze kunnen wij produceren tot 360cm breed!