Erpe zonwering, officieel dealer van Unilux horren

Bekijk de producten op de webshop, selecteer de juiste maat en bestel veilig online!

Onze keuze om samen te werken met Unilux was voor ons voor de hand liggend, de kwaliteit, duurzaamheid en snelle levertijden is precies wat wij verwachten van een fabrikant. En de mogelijkheden in hor oplossingen zijn ongekend, voor ieder raam of deur is er wel een hor te leveren. Zo hoeven wij onze klanten nooit teleur te stellen.

Horren van unilux

Wij werken graag met de horren van het merk Unilux, wij zijn dan ook officieel dealer en kunnen u daarom het volledige assortiment horren aanbieden.

De horren van Unilux zijn in diverse ralkleuren verkrijgbaar en in verschillende uitvoeringen.

Zo hebben wij in ons programma de plisse hordeur en plissefix voor uw draaideur of schuifpui maar ook voor uw openslaande deuren.

Wij hebben ook een raam rolhor, een plisse raamhor, een inzethor, klemhor of een voorzet hor voorzien van pollengaas

Voor ieder raam hebben wij dus wel een hor oplossing.

Horrenadvies

Wij hebben horren in onze collectie welke onderhoudsvrij zijn maar ook weerbestendig en dus buiten gemonteerd kunnen worden.

Bij buiten montage is het wel raadzaam om de hor regelmatig te controleren op vuil- en/of zand, u dient dit dan te verwijderen om zo de levensduur te verlengen.
In onze showroom te Soesterberg hebben wij een uitgebreide collectie horren staan welke u kunt bekijken.

Onze horren hebben een goede prijs kwaliteit verhouden en worden al jaren door onze specialisten aangebracht in uw woning of bedrijf.op kunstof,houten en aluminium kozijnen

Wij adviseren u onze buitendienst medewerkers met hun kennis en ervaring uw situatie op te laten nemen om zo een vakkundig advies te verkrijgen en een juiste montage.

Weg dus met die zomerzoemers en kom naar onze showroom .