Duo rolgordijnen in Soesterberg, in de buurt van Amersfoort en Utrecht, die koopt u bij Erpé Zonwering. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden in onze showroom in Soesterberg.

De mooiste Duo rolgordijnen in Soesterberg vindt u bij Erpé Zonwering

Mooie, luxe, sfeervolle Duo rolgordijnen vindt u in Soesterberg, bij Erpé Zonwering. Creëer een gevoel van luxe in uw huis met verfijnde voiles, zijdeachtige stoffen, en doeken met prachtig ingeweven metallic draden voor een exclusieve uitstraling. De ruime collectie stoffen met vele kleuren maakt dat u een Duo rolgordijn kunt samenstellen geheel aansluitend op uw wensen en stijl. Duo rolgordijnen zijn dus een veelzijdig en stijlvolle aanvulling voor uw interieur.

Bepaal zelf de mate van luxe en comfort

Kiest u voor eenvoudige bediening of gaat u voor extra comfort? Onze Duo rolgordijnen zijn standaard leverbaar met bediening door middel van een ketting, waardoor het rolgordijn netjes wordt opgerold in een mooie cassette die in 10 kleuren leverbaar is. Maar het ultieme comfort ervaart u met de elektrische bediening van de merken SOMFY en Brel. Hiermee kunnen ze zelfs op afstand bediend worden.

Duo rolgordijnen
van eigen hand

De Duo rolgordijnen van Erpé Zonwering worden door ons zelf geproduceerd en op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we hoogstaande kwaliteit leveren, hoge service en een lage prijs bieden.

Neem contact op of kom langs

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 034 63 511 79. Of stel uw vragen aan een van onze medewerkers in de showroom.

Sterrenbergweg 7 / 3769 BS / Soesterberg