De mooiste Duo Rolgordijnen worden in Soesterberg gemaakt!

Het Duo Rolgordijn, ook wel Duo Jaloezie genoemd, is een van de meest gewilde raamdecoratie producten van dit moment. Door de 2 lagen stof die over elkaar heen bewegen kunt u de lichtinval helemaal regelen naar uw unieke wensen. In het voorjaar de zon in huis? In de avond de ramen geblindeerd voor maximale privacy? Een Duo Rolgordijn,  van Erpe Zonwering maakt het met een enkele beweging mogelijk.

Duorolgordijnen luxe uitstraling

Creëer een gevoel van luxe in uw huis met verfijnde voiles, zijdeachtige stoffen, en doeken met prachtig ingeweven metallic draden voor een exclusieve uitstraling. De ruime collectie stoffen met vele kleuren maakt dat u altijd een Duo Rolgordijn kunt samenstellen dat precies past bij uw smaak en de omgeving waarin deze geplaatst wordt.

Duorolgordijnen elektrisch

De bediening is eenvoudig door middel van een ketting en het Duo Rolgordijn wordt opgerold in een fraaie afgesloten cassete die in 10 verschillende kleuren leverbaar is. Gaat u voor het ultieme comfort dan is elektrische bediening met afstandsbediening van SOMFY of Brel een geweldige keuze.

Kortom, het Duo rolgordijn is een stijlvolle en elegante oplossing die een veelzijdig gebruik toelaat en een extra dimensie toevoegt aan uw interieur

Duorolgordijnen uit eigen fabriek

Erpe zonwering is zelf fabrikant van de Duo Rolgordijnen. Wij fabriceren voor diverse merken en leveranciers. Voor u worden deze in eigen huis op maat gemaakt. Dat betekend snelle levertijden, de hoogste kwaliteit tegen scherpere prijzen dan waar dan ook!

Wilt u zelf de uitstraling en werking van een Duo Rolgordijn zien en ervaren? Kom naar onze showroom in Soeserberg en wij laten u graag vrijblijvend de mogelijkheden zien.

Duorolgordijnen worden ook wel Prestige, Multishades, Facetlights, Twins of Roljalouzieën genoemd.

Wilt u meer weten? Aarzel niet en bel ons op 0346 - 351179