Duette gordijnen in Soesterberg, Amersfoort of Utrecht gezocht? Bij Erpé Zonwering kunt u deze stijlvolle binnenzonwering vinden. Duette gordijnen creëren een perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door.

Waarom Duette® gordijnen in Soesterberg kopen

Duette® gordijnen bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen. Door bij Erpé Zonwering te bestellen profiteert u van nog meer voordelen.

  • Erpé Zonwering biedt u aantrekkelijke prijzen.

  • We bieden service, ook na de aankoop.

  • Onze vakkundige medewerkers geven u advies.

  • U kunt op stookkosten besparen in de winter.

  • Duette® gordijnen reduceren warmteopname in de zomer.

  • Duette® gordijnen verbeteren de akoestiek en reduceren omgevingsgeluid.

Wat kosten Duette® gordijnen?

De prijs van Duette gordijnen is afhankelijk van verschillende factoren; de afmeting, de toepassing en afwerking. Bovendien bieden we verschillende merken aan, zoals , Zonnelux en natuurlijk onze eigen huiscollectie .en honingraatplisse van Verano.

Waar u ook voor kiest, bij Erpé Zonwering bent u verzekerd van een lage prijs.

Hulp nodig bij uw keus?

Er zijn zoveel keuzes en opties mogelijk, logisch dat u het advies van een expert wilt op het gebied van zonwering. Hier komt de meerwaarde van onze fysieke locatie, de showroom tot uiting. Hier kunt u ons assortiment en de opties bekijken en u uitgebreid laten adviseren door onze vakkundige medewerkers. Showroom Sterrenbergweg 7 / Soesterberg.

Stel uw vragen en bestel online

Wilt u online bestellen maar heeft u nog wat vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 034 63 511 79.

Referenties

Duette® Shades (08-apr-18)

In Utrecht Bij het bedrijf Monitorlinq 10 x Duette Shades gemonteerd top down / bottom up De bediening via een trekkoord is standaard voor de 25 mm en 32 mm shades…

Lees meer…

Duette® Shades (01-apr-18)

15 Duette® Shades gemonteerd, Top down / Bottom up in  Loosdrecht allemaal op speciale steunen gezet voor kunstof kozijnen. zonder te boren en te schroeven. Meer dan 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen.

Lees meer…

Bekijk alle referenties