Actie van Erpé  Vouwgordijnen van Inside 20% korting

Op zoek naar een mooi vouwgordijn  voor uw interieur? Overweeg dan eens een vouwgordijn van. Erpé Zonwering. Dat staat voor kwaliteit en biedt daarom alleen vouwgordijnen van Benelux’ beste vouwgordijnfabrikant: Inside. En de keuze? Die is uitgebreid! Met een Inside vouwgordijn van Erpé kunt u dan ook alle stijlen creëren: klassiek, romantisch, barok, retro en modern. Nu met een geweldige actie  

 U kunt een Inside vouwgordijn helemaal aanpassen aan uw interieur. Om te beginnen kiest u voor een baleinen achter of voor. Wilt u dat de stof zich in een strakke horizontale lijn opvouwt? Dan gaat u voor een vouwgordijn met baleinen. Liever een speels effect met verticale strepen of stiksels? Dan is een vouwgordijn zonder baleinen de oplossing voor u. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende stofsoorten. Erpé Zonwering heeft linnen, katoen of polyester en verduisterende vouwgordijnen   van het hoogwaardige merk Inside in het assortiment. En dan staan er natuurlijk ook talloze kleuren, dessins en transparanties op de mogelijkhedenlijst. Sterker nog, door het gebruik van digitale print en een speciale lasersnijder krijgt u een vouwgordijn dat perfect op maat is én geheel naar uw ontwerp!

 Last, but certainly not least: de bediening. Belangrijk voor uw gemak en comfort. U kunt bij Erpé Zonwering kiezen voor kettingbediening. Voor optimaal gebruikersgemak is er ook de mogelijkheid om uw vouwgordijnen elektrisch te bedienen van het merk Somfy, al dan niet met afstandsbediening.

 

Het mag duidelijk zijn: met een vouwgordijn kunt u alle kanten op!

Profiteer nu van deze geweldige aanbieding/actie van Erpé zonwering op Inside vouwgordijnen.

 

Wilt u de vouwgordijnstoffen  van Inside voelen? Een blik werpen op het uitgebreide assortiment vouwgordijnen van Erpé Zonwering? Neem dan vrijblijvend contact op via 0346 – 351179.