Logo Erpe afspraak maken

Profiteer nu van 40% KORTING op al onze rolgordijnen uit eigen fabriek!

De gure maanden zijn begonnen. Bij Erpé begrijpen we dat we in deze periode veel tijd binnenshuis doorbrengen. Daarom bieden wij tot eind februari 40% KORTING op alle rolgordijnen uit eigen fabriek! Kortom, tijd om het interieur van de woning goed aan te pakken met sfeervolle rolgordijnen. Erpé zonwering produceert de gordijnen geheel op maat in eigen fabriek, waarbij je kunt kiezen uit verschillende stoffen en tientallen kleuren. Op de gehele collectie ontvang je t/m 28 April 2022 40% KORTING! Maak direct een afspraak en kom langs om de verschillende stoffen te bewonderen.

Isolerend en energiebesparend

De energieprijzen gaan de komende jaren fors stijgen en daar is niemand blij mee. Om de energiekosten te drukken is goede binnenzonwering een absolute must! Rolgordijnen zijn een populaire oplossing die isolerend en dus energiebesparend werken; in de winter minder stoken en in de zomer minder snel de airco aan.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt t/m 28 April 2022;
  • Geldt uitsluitend voor de rolgordijnen uit eigen fabriek;
  • De actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend aan

Erpe zonwering is opgericht in 1971 en gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering.
Achter onze mooie showroom vindt u onze assemblage ruimte voor onze eigen productie rolgordijnen.
Erpe zonwering werkt lokaal, zo rond de 25 km in de omtrek van Soesterberg.

Onze adviseurs zijn specialist in “ontzorgen” laat u door hen inspireren.

Wij zijn niet altijd de allergoedkoopste aanbieder maar er zijn u al vele klanten voor gegaan. Zij hebben gekozen voor ons omdat zij voor kwaliteit en service gaan. Wij laten onze klanten dat dan ook graag vertellen op klantenvertellen.nl